Danmark har fået en ny stormester

Det her bliver en mindre udfordring. Når ens ROG er til reperation, må man ty til andre midler, og min tablet har sådan set ventet længe  på at blive brugt. Jeg har prøvet et par forskellige spil på den, og de kører overraskende godt. Det betyder nu ikke at det er blevet nemmere at skrive på den. ;)

Det sker altså ikke så tit, men til hold-EM i Reykjavik har Danmark (og Team Nordea!) lige fået en ny stormester. Vi har længe ventet det, og det må trods alt have været en lettelse for Mads Andersen at få den sidste norm i land. Der er et betydeligt hop i krav fra IM til GM normer, og jeg har selv prøvet at være tæt på flere gange. Man glemmer til gengæld aldrig den dag, hvor det lykkes!

Allerede 10 år siden tænkte jeg, at knægten nok skulle blive til noget. Den skal I lige have med:

Mads og Davor i 2005.

Mads og Davor i 2005.

Danmark stillede ikke med det bedste hold, men så var der jo flere unge talenter, der fik chancen. Som jeg kunne forstå på det, har Glud og Allan fået arbejde. Sjandy spurgte mig vist hele tre gange, om jeg kunne være med. Det sætter jeg pris på, men jeg har travlt på den fede måde. ;)

Uanset hvad, STORT tillykke herfra!

D.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>